Super Sites

On this site we have collected the best sites of Europe on different topics.

dinsdag, februari 24, 2009

 

Diverse Weblogs

Wij maken diverse interessante weblogs met het laatste nieuws over goedkope aanbiedingen en nog veel meer.

Dit zijn ze;
Goedkoopst! op jouwnieuws.nl
Goedkoopst Weblog op web-log.nl
Gratis Advies op blogspot.com
Goedkoop Vakantie op sitepark.nl
Mobiele telefoon! op sitepark.nl
Spaarrente op sitepark.nl

Natuurlijk kan je de beste tips direct lezen op Goedkoopst.org en Super Sites.eu. Maar kijk op al deze hippe Blogs voor het superlaatste nieuws met de allergoedkoopste aanbiedingen voor mobiele telefoons, autoverzekeringen en nog meer!

Labels:


maandag, februari 16, 2009

 
Internetsparen

Volgens Internetsparen.net wordt de beste internet rekening aangeboden door Moneyou en NIBC Direct. Maar er zijn ook andere banken die een goede rente geven. Vergelijk en open online de beste internet spaarrekening. Zo vindt u de hoogste rente! Alhoewel sommige banken begin 2009 hun rente hebben verlaagd, blijft internetsparen een hoge spaarrente opleveren. U moet dan wel verder kijken dan internetsparen bij uw eigen bank. De traditionele grote banken verdienen een hoop geld door het besparen op rente op hun trouwste klanten. Kijk maar bij uw huisbank, u zult zien dat de rente op een normale internetspaarrekening zonder voorwaarden niet verder komt dan 4,50%. Geloof ons, het loont echt de moeite om even verder te kijken! Er zijn diverse banken die bij internetsparen een hoge rente geven van boven de 5,00% rente. Kijk rond en ga nu sparen via internet bij een betrouwbare bank met een mooie rente. Zonde om dat geld te laten liggen.

Labels: , , ,


zondag, februari 08, 2009

 
Onze beste websites

Met gepaste trots tonen wij onze beste websites, wij noemen deze supersites! Het keurmerk 'Super Site' staat voor zeer goede websites en is een teken van kwaliteit. Deze websites bieden de bezoeker een optimale bezoekervaring met interessante informatie over een compact (niche) onderwerp.

Bezoekersaantallen

Onderstaande websites hebben ieder tenminste 1.000 bezoekers per maand. De eerste vijf websites hebben tezamen 30.000 bezoekers per maand ofwel 1.000 bezoekers per dag. Het bezoekersaantal is gebaseerd op het aantal unieke bezoekers per maand over het afgelopen jaar.

Alle supersites op een rij

De Hoogste Rente: Vind de meest gunstige spaarrekeningen met de hoogste rente. De hoogste spaarrentes van Nederland van het moment worden getoond.

Goedkoop Bellen: Er zijn veel aanbieders die een gratis gsm abonnement aanbieden of een goedkope vaste telefoon abonnement. Op deze site geven wij alle informatie over de meest gunstige abonnementen voor telefonie.

Internetsparen: Op deze website wordt een compleet overzicht gegeven van de gunstigste spaarrekeningen in Nederland. Vind de beste internetspaarrekeningen met de hoogste rente en de meest gunstige voorwaarden.

Goedkoop Prepaid: Korting en aanbiedingen voor prepay bellen! Maak een keuze uit de goedkope prepaid mobiele telefoon abonnementen die deze website laat zien. Zo kan je eenvoudig en snel de goedkoopste prepaid telefoon vinden.

Weekendje Weg!: Op deze website vind je de goedkoopste aanbiedingen voor leuke vakanties! Er worden aantrekkelijke en leuke aanbiedingen voor winter- en zomervakanties getoond. Een compleet overzicht om je vakantie online te boeken.

Bouwkavel Te Koop: Zelf je huis (laten) bouwen! Vind een bouwkavel en realiseer je droom. Deze website geeft inzicht in de vraag en het aanbod van bouwgrond. Meer informatie over het aanbod van bouwkavels en de mogelijkheden van het bouwen van een eigen huis in Nederland.

Weekendje Weg!: Lekker ontspannen, erop uit en leuke activiteiten doen! Neem een lang weekendje weg. Op deze site staan veel tips voor een weekend weg.

Bouwkavels in Nederland: Koop een bouwkavel en bouw je eigen huis! Als particulier is het moeilijk om grond voor een nieuwbouw woning te vinden. Vind hier de vrije bouwkavels in Nederland die te koop worden aangeboden door zowel gemeenten als particulieren.

Opleiding nagelstyliste: Manicure is een leuk en gezellig beroep; word nagelstyliste! Als je een passie hebt voor nagelverzorging overweeg dan om nagelstyliste te worden. Kies voor een vakopleiding schoonheidsspecialiste en open je eigen beautysalon.

Gezonde voeding: Hoe stel je een gezonde voeding samen? Je bent wat je eet. Vind op deze website alles over een gevarieerd en gezond eetpatroon. Een verantwoorde voeding is belangrijk voor je functioneren.

Makelaaropleiding.nl: Op deze website wordt een compleet, onafhankelijk en actueel overzicht gegeven van opleidingen voor een makelaar. Een makelaarsopleiding of makelaardij opleiding is leuk om te volgen.

Vergelijk Mobiel: Vergelijk alle aanbieders en maak je keuze uit het beste voorstel. Alles netjes op een rij; goedkoop mobiel bellen is zo voor iedereen een simpele en eenvoudige stap.

Weer Vooruitzicht: Alle weervooruitzichten op een rij, dat vind je op deze pagina. Bekijk de verschillende weervooruitzichten. Vind de beste voorspelling voor het weer in Nederland.

Gezond afvallen: Doeltreffende adviezen om de gewenste conditie en het ideale gewicht te bereiken. Het is belangrijk om je voeding en beweging structureel aan te pakken. Alleen dan bereik je het gewenste gewicht en conditie en behoud je deze ook.

Gastronomisch weekend: Geniet van een culinair en romantisch weekend weg. Lekker weg met zijn tweeen! Eindelijk eens tijd voor elkaar. Dat is belangrijk om af en toe te doen. Laat de romantiek de vrije loop. Er zijn heel veel leuke plaatsen waar je een leuk weekend naar toe kan gaan om culinair te genieten.

Goedkope Mobiel: Een actueel en compleet overzicht van alle aanbiedingen voor een goedkope mobiele telefoon! Razendsnel de allerbeste aanbiedingen op een rijtje. Alle aanbieders, alle mobieltjes van nu, en dat in gecombineerde zeer aantrekkelijke aanbiedingen gepresenteerd.

Huis en Tuin: Deze website biedt heel veel informatie over huis en tuin. Hoe moet je je huis en tuin het beste onderhouden? Deze websites geeft tips om je huis en tuin er picco bello uit te laten zien!

Huis kopen in het buitenland: Koop een villa onder de zon! Ook zo'n zin om eindelijk een huis onder de zon te kopen? vind meer informatie over waar je huizen in het buitenland kunt vinden, waar je op moet letten als je geinteresseerd bent in een huis en vele tips voor het kopen van een huis in het buitenland.

Telefoonabonnement: U kunt een goedkoop telefoonabonnement vinden op deze website. Veel mensen zijn op zoek naar goedkope abonnementen. Kies voor goedkoop bellen met een GSM. Overzicht van goedkope telefoonabonnementen waardoor goedkoop bellen prima mogelijk is.

Labels:


Archives

september 2006   oktober 2006   november 2006   december 2006   januari 2007   maart 2007   april 2007   mei 2007   juni 2007   september 2007   februari 2008   maart 2008   april 2008   mei 2008   juni 2008   september 2008   oktober 2008   november 2008   december 2008   januari 2009   februari 2009   maart 2009   juni 2009   augustus 2009   september 2009   oktober 2009   november 2009   december 2009   januari 2010  


Back to Homepage of Super Sites

This page is powered by Blogger. Isn't yours?