Super Sites

On this site we have collected the best sites of Europe on different topics.

donderdag, december 31, 2009

 
Sparen met de hoogste rente!

Vind de hoogste rente op hoogste spaarrente. De hoogste rente vind je op
hoogste rente en hoogste spaarrente. Meer op hoogsterente.net over spaarrekeningen met een hoge rente. Kijk verder op de hoogste rente. Meer weten? Kijk op De hoogste rente, op Hoogste spaarrente of op
Hoogste rente!

En als je niet wilt sparen maar wilt verzekeren, dan kan dat ook. Kijk dan bij
Autoverzekering vergelijken.

Labels: , ,


dinsdag, december 22, 2009

 
Sparen

Zoek je de hoogste rente? Wij laten hier de hoogste rente bij internetsparen zien. Vind de spaarrekening met de hoogste rente.
En wil je nog meer spaarnieuws lezen? Kijk dan op http://www.hogespaarrente.org/ voor sparen met een hoge spaarrente. Of je kan denken aan sparen bij een bank met de hoogste spaarrente.
De website http://www.hoogstespaarrente.net/ laat zien hoe je slim kan sparen met een goede rente. De banken met een goede spaarrekening zijn Moneyou, Aegon en NIBC Direct. Maar ook anderen banken kunnen een leuke rente op sparen geven. En ga dan gewoon sparen vergelijken. Prima toch, om een goed vergelijk spaarrentes te doen?

Kijk verder voor meer spaarinformatie op;
- http://www.hogespaarrente.org/
- http://www.hoogstespaarrente.net/
- http://www.sparenvergelijken.nl/
- http://www.hoogsterente.net/

Labels: ,


zondag, maart 22, 2009

 

Interessante financiele websites

Bekijk de volgende interessante websites:

Belasting Aangifte
Bespaar
Beste Autoverzekering
De beste autoverzekeringen
Goedkope autoverzekering
Goedkope verzekering
Hypotheek lage rente
Overlijdensrisico
Overlijdensrisicoverzekering
Overlijdensrisicoverzekering.nl
Rijk worden!
Rijk worden?
Vergelijk autoverzekering
Vergelijk autoverzekering!
Vergelijk hypotheken
Goedkope hypotheek
Hoogste rentetarieven
Hypotheek berekenen
Hypotheek berekening
Hypotheek rente
Laagste rente lenen
Maximale hypotheek
Rendementsparen
Sparen & Geld

Labels: , , , , ,


maandag, februari 16, 2009

 
Internetsparen

Volgens Internetsparen.net wordt de beste internet rekening aangeboden door Moneyou en NIBC Direct. Maar er zijn ook andere banken die een goede rente geven. Vergelijk en open online de beste internet spaarrekening. Zo vindt u de hoogste rente! Alhoewel sommige banken begin 2009 hun rente hebben verlaagd, blijft internetsparen een hoge spaarrente opleveren. U moet dan wel verder kijken dan internetsparen bij uw eigen bank. De traditionele grote banken verdienen een hoop geld door het besparen op rente op hun trouwste klanten. Kijk maar bij uw huisbank, u zult zien dat de rente op een normale internetspaarrekening zonder voorwaarden niet verder komt dan 4,50%. Geloof ons, het loont echt de moeite om even verder te kijken! Er zijn diverse banken die bij internetsparen een hoge rente geven van boven de 5,00% rente. Kijk rond en ga nu sparen via internet bij een betrouwbare bank met een mooie rente. Zonde om dat geld te laten liggen.

Labels: , , ,


vrijdag, januari 30, 2009

 

Een hoge spaarrente levert veel geld op!

Zoek jij een hoge spaarrente? Wij laten de verschillende spaarrekeningen zien die een hoge rente geven. De reguliere banken geven rentes van 3 of 4,00 procent per jaar. Maar er zijn voldoende goede banken waar je een rente van boven de 5,00 procent op jaarbasis ontvangt. Dat levert al snel een paar tientjes per jaar extra op. Dat is toch zonde om te laten gaan? Kijk daarom nu welke bank de hoogste spaarrente van dit moment geeft.

Websites over sparen:

Vergelijk de spaarrekeningen van de Nederlandse banken hier. Je vindt een compleet spaarrente overzicht zodat je de hoogste rente vinden kan! Een spaarrekening met een Hoge Spaarrente is dan zo gevonden. Wilt u toch uitsluitend bij een Nederlandse bank sparen? Dat kan ook. De MoneYou spaarrekening biedt een rente van 5,10%. Moneyou is dochter van ABN Amro en een 100% Nederlandse bank.De Credit Europe Bank spaarrekening biedt een spaarrente van 5,00% per jaar, en dat is de hoogste spaarrente die zonder voorwaarden wordt aangeboden op de Nederlandse spaardersmarkt. De Credit Europe Bank is een Turkse bank, maar zij valt volledig onder de Nederlandse spaardersgarantie.

Labels: , , , ,


Archives

september 2006   oktober 2006   november 2006   december 2006   januari 2007   maart 2007   april 2007   mei 2007   juni 2007   september 2007   februari 2008   maart 2008   april 2008   mei 2008   juni 2008   september 2008   oktober 2008   november 2008   december 2008   januari 2009   februari 2009   maart 2009   juni 2009   augustus 2009   september 2009   oktober 2009   november 2009   december 2009   januari 2010  


Back to Homepage of Super Sites

This page is powered by Blogger. Isn't yours?