Gezond afslanken!

Gezond afslanken

Volg een afslank dieet en bereik
je ideale gewicht en conditie!

Huidig gewicht Afslanken Op gewicht blijven Actueel nieuws Home

Afslank dieeten

Er worden ontzettend veel dieeten aangeboden. Tegenwoordig is het populairste dieet in Nederland dat van Sonja Bakker.

Sonja Bakker
Sonja Bakker is een begrip als gewichtsconsulente. Ze heeft meer dan 350.000 boeken over afvallen verkocht. Zij is ondermeer bekend van TV met het SBS6-programma 'Je echte leeftijd'. Een bekende aanhanger van de methoden van Sonja Bakker is bijvoorbeeld Willeke Alberti. Bekijk de website van Sonja Bakker voor meer informatie.

Sonja stelt dat zij gewoon Sonja is; 'Ik ben geen hype, ik ben gewoon Sonja Bakker uit Spierdijjk. Ik doe wat ik leuk vind; mensen helpen met afvallen.'

Adverteren bij Daisycon

Essentie van het dieet
Haar dieet is erop gebaseerd dat je je dieet door middel van individuele begeleiding afstemt op je eigen behoeften en jezelf daarmee een nieuwe levensstijl aan kan meten. Dit is een hele goede gedachte. Eigenlijk sluit de hoofdmoot van de adviezen op deze website op deze gedachte aan. (Terwijl de auteur geen gedetailleerde kennis heeft van de methoden van Sonja Bakker, maar alleen gezond verstand!)
Enkele tips van Sonja Bakker
Sonja geeft goede en duidelijke tips:
 • Neem nooit een hele portie op je bord, maar begin met de helft
 • Sla nooit een maaltijd over. Het is onrealistisch om te denken dat u er komt met een hongergevoel.
  Montignac
  Al jaren een topper. Eet vlees en drink wijn! Fruit, groente en granen zijn prima om te eten. Suiker, aardappelen en rijst worden afgeraden. Het dieet is geen afslankkuur, maar moet leiden tot vaste verandering in het eet- en leefpatroon.
  WeightWatchers
  Je moet je eigen eetbuien in de hand houden. Houdt de calorieen en ongezond eten bij via een puntensysteem. Dankzij sociale controle naar prestaties. Maar hoe moet het dan als je vervolgens alleen door moet?
  Atkins
  Super populair in Amerika; weinig koolhydraten eten! Teveel koolhydraten kunnen zorgen voor teveel insuline, dat vervolgens zorgt voor een hongeraanval.
 • Home - Sitemap - Disclaimer

  Lees meer over dit onderwerp: Snel afslanken - Gezond afvallen - Gezond eten - Gezonde voeding