Gezond afslanken!

Gezond afslanken

Volg een afslank dieet en bereik
je ideale gewicht en conditie!

Huidig gewicht Afslanken Op gewicht blijven Actueel nieuws Home

Afslanken methoden

Wil je snel afvallen? Denk dan aan het volgende!

Snel afvallen is onverstandig. Het heeft veel meer zin om gestaag en behouden tot het gewenste gewicht te komen. Toch zijn er veel mensen die desondanks in een relatief korte termijn een kleine daling van het gewicht willen bereiken. Dit kan, mits je de periode beperkt houdt en direct ervoor en erna gebalanceerd en afwisselend eet.

Volg je eigen gevoel

Je weet zelf vaak heel goed wat je eigen dikmakers zijn. Vind zelf je ideale dieet om af te vallen. Voorkom slechte gewoontes die erin sluipen, zoals elke dag een kroket in de kantine; niet doen! Maar een keer per week patat kan prima in een gezond dieet passen, als je je de rest van de week maar inhoudt.

Adverteren bij Daisycon

Eet minder en verbrand meer

Hoe kan je op een verstandige en gezonde manier afvallen? Het advies is ontzettend simpel en helder. Je kan ontzettend ingewikkeld gaan doen, maar het gaat om het volgende principe: 'elk pondje komt door het mondje'. Daarom; eet minder en verbrand meer!

  • Eet minder!: Een man heeft op een dag ongeveer 2500 kCal nodig, en een vrouw ongeveer 2000 kCal. En een zak paprika-chips heeft vaak al 2000 kCal! Een Big Mac heeft ongeveer 500 kCal. Zie het volgende niet over hoofd; iedereen heeft een gezonde voeding nodig, anders sloop je je lichaam. Blijf daarom altijd voldoende eten, met een goede afwisseling!

  • Verbrand meer!: Iederen roept; meer bewegen. Dat is ook een hele belangrijke. Maar wat kan je (daarnaast) nog meer doen? Heel eenvoudig; zet op tijd je maag aan. Start de dag gelijk met een ontbijt! En eet elke paar uur een bescheiden normale hoeveelheid voedsel, bij voorkeur vijf keer per dag. Slapen is prima, dan verbrand je meer dan dat je voor de TV zit. Let bij het eten nog op het volgende; ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een zwerver. Des te later op de dag, des te minder je verbrandt. Eet na 7 uur 's-avonds niets meer. Maar drink wel veel water en dergelijke; dat vult en spoelt lekker door.
  • Home - Sitemap - Disclaimer

    Lees meer over dit onderwerp: Snel afslanken - Gezond afvallen - Gezond eten - Gezonde voeding