Gezond afslanken!

Gezond afslanken

Volg een afslank dieet en bereik
je ideale gewicht en conditie!

Huidig gewicht Afslanken Op gewicht blijven Actueel nieuws Home

Ideaal figuur

Iedereen wil een goed figuur. Helaas zijn we niet allemaal Barbie en Ken of een mode-model. Te lange benen en een te dun lichaam. Het komt leuk over op TV of op de foto, maar in het echt denkt iedereen; dat is wat mager. Vergeet niet dat als je jezelf bekijkt, je jezelf al snel te dik vindt!

Een ideaalplaatje wordt je continue aangepraat

Vergeet niet dat als je jezelf bekijkt, je jezelf al snel te dik vindt! Zeker ten opzichte van die vreemde, door ons allemaal opgelegde norm van slanke modellen. En schoonheidsblaadjes worden ook niet gemaakt om je prettig met jezelf te voelen. Alles is erop gericht dat jij denkt dat je je schoonheid moet verbeteren. Zo worden tenminste producten verkocht. Daarom; lees niet teveel modebladen en kijk niet teveel TV-reclames die je van alles aanpraten. Probeer blij met jezelf te zijn!

Adverteren bij Daisycon

Wanneer ben je te dik?

Per mens kan het ontzettend verschillen wanneer je te dik bent. Meestal voel je jezelf te dik als jij vindt dat je figuur niet meer past bij jezelf. Een vetrolletje is helemaal niet erg. Het gaat eigenlijk altijd om de verhoudingen van het lichaam, die bepalen of je snel slank of dik oogt.

  • De lengte van de benen (en armen) in verhouding tot de romp.
  • De grootte van je hoofd en de houding van de schouders bepalen je silhouet.
    Tips voor een goed figuur
  • Sta rechtop: Recht opstaan en je buik inhouden scheelt al ontzettend veel. Daar hoef je geen gram voor af te vallen of voor te gaan sporten. Een rechte houding is gezond voor al je spieren en gewrichten.
  • Beweeg veel: ga sporten. En als je daar geen zin in hebt; zorg dat je op een of andere manier fysiek beweegt. Pak de trap, ga in het weekend wandelen, pak sneller de fiets.
  • Eet gezond: zie de pagina gezond eten.
  • Home - Sitemap - Disclaimer

    Lees meer over dit onderwerp: Snel afslanken - Gezond afvallen - Gezond eten - Gezonde voeding