Snel afslanken!


Home
Waarom afslanken?
Ben ik te dik?
Hoe val ik snel af?
Hoe blijf ik slank?
Meer informatie
Sitemap
Disclaimer


Snel afslanken!

Waarom afslanken?

Een slank figuur is gezond ...

Verantwoord afslanken is het laten afnemen van de hoeveelheid vetstoffen zonder schade voor de gezondheid.

Wij leven in een lichaam dat zich reeds miljoenen jaren heeft geevolueerd. Ook in tijden dat er sprake was van voedselschaarste. Tegenwoordig is er geen sprake meer van een tekort aan voedsel. Sterker nog, onze voortvarende economie, en in het bijzonder de sterk ontwikkelde levensmiddelenindustrie, levert veel en energierijke voedingsmiddelen. Door het vele voedsel en de hoge energie van het voedsel kan de energiebalans doorslaan. Ons lichaam slaat, als gevolg van de evolutie, alles wat het binnenkrijgt zo efficiŽnt mogelijk op voor tijden van nood. En als er dan geen momenten van tekort aan voedsel zijn, zoals tegenwoordig, dan neemt de hoeveelheid vet in het lichaam toe.

Adverteren bij Daisycon

Dit heeft gevolgen voor de gezondheid van de hedendaagse mens. Dikke mensen hebben meer kans op ziekten en dergelijke dan slanke mensen. Zo is aangetoond dat de kans op het krijgen van kanker, hart- en vaatziekten en suikerziekte daalt nadat een aantal kilo's is afgevallen. Afslanken is dus niet alleen iets modieus of esthetisch, mits dit niet doorslaat in een streven naar een idioot slank ideaalbeeld. Een gezond en normaal postuur heeft alles te maken met de algehele gezondheid.

Afslanken is een natuurlijk iets. Vasten hoort al eeuwen bij allerlei volkeren in hun cultuur. Het mooie is als je op je ideale gewicht zit! Belangrijk is om te kijken hoe je slank kan blijven.Lees meer over dit onderwerp: Gezond afvallen - Gezond afslanken - Gezond eten - Gezonde voeding