Snel afslanken!


Home
Waarom afslanken?
Ben ik te dik?
Hoe val ik snel af?
Hoe blijf ik slank?
Meer informatie
Sitemap
Disclaimer


Snel afslanken!

Meer informatie over snel afslanken

Waar vind ik meer informatie over snel afvallen?
 • Het voedingscentrum: Er is eigenlijk maar een echte goede onafhankelijke website over gezonde voeding in Nederland. Het Voedingscentrum informeert volledig en onpartijdig over voeding. Het voedingscentrum beoordeelt dieeten en adviseert hierover consumenten.

 • Gezond eten: Een leuke site over gezond en lekker eten. Gezond eten geeft heel veel tips over hoe je gemakkelijk en toch gezond kan eten.

 • Gezonde voeding: Een leuke site over een gezond eet- en leefpatroon. Hoe krijg je een complete en gebalanceerde voeding? Gezonde voeding geeft adviezen over verstandig en voedzaam eten.

  Adverteren bij Daisycon

  Montignac
  Al jaren een topper. Eet vlees en drink wijn! Fruit, groente en granen zijn prima om te eten. Suiker, aardappelen en rijst worden afgeraden. Het dieet is geen afslankkuur, maar moet leiden tot vaste verandering in het eet- en leefpatroon.
  WeightWatchers
  Je moet je eigen eetbuien in de hand houden. Houdt de calorieen en ongezond eten bij via een puntensysteem. Dankzij sociale controle naar prestaties. Maar hoe moet het dan als je vervolgens alleen door moet?
  Atkins
  Super populair in Amerika; weinig koolhydraten eten! Teveel koolhydraten kunnen zorgen voor teveel insuline, dat vervolgens zorgt voor een hongeraanval.


 • Lees meer over dit onderwerp: Gezond afvallen - Gezond afslanken - Gezond eten - Gezonde voeding