Snel afslanken!


Home
Waarom afslanken?
Ben ik te dik?
Hoe val ik snel af?
Hoe blijf ik slank?
Meer informatie
Sitemap
Disclaimer


Snel afslanken!

Krijg snel een goed figuur!

Disclaimer

Consulteer altijd eerst een dokter, medisch specialist of deskundig en erkend expert over het betreffende onderwerp voordat informatie (ideeen, adviezen, overige informatie) van deze website wordt aangewend.

Het doel van deze website is om niet-deskundige informatie te geven aan geinteresseerden over verstandig en gezond afvallen. De website geeft informatie over afvallen en afslanken van uitsluitend zeer globale, niet-deskundige en niet-professionele aard.

De auteur heeft geen enkele kennis van de behandelde informatie. De inhoud van deze site is gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen, deze hoeven niet algemeen geldend te zijn. De opsteller van deze website, de auteur, geeft op deze website uitsluitend zijn persoonlijke mening. De auteur heeft geen enkele (bijzondere) kennis over de onderwerpen die op deze website worden behandeld. De auteur is niet deskundig op de behandelde onderwerpen. Aan de informatie op deze website kunnen dan ook geen enkele rechten worden ontleend. Handelingen en activiteiten naar aanleiding van de informatie die is verstrekt op deze website, inclusief het opvolgen van enig advies dat is gegeven op deze website, zijn geheel voor eigen risico.

De auteur beoogt op geen enkele wijze inbreuk te doen op geldende wet- en regelgeving en/of op de rechten van anderen.

Opmerkingen

Indien u als lezer opmerkingen of kanttekeningen wilt plaatsen op de inhoud van deze website, dan vernemen wij dat graag.

U kunt uw reactie richten aan de Gezond Afvallen.Lees meer over dit onderwerp: Gezond afvallen - Gezond afslanken - Gezond eten - Gezonde voeding