Snel afslanken!


Home
Waarom afslanken?
Ben ik te dik?
Hoe val ik snel af?
Hoe blijf ik slank?
Meer informatie
Sitemap
Disclaimer


Snel afslanken!

Ben ik te dik?

Wat is een goed gewicht?

Veel mensen zijn net iets te dik. Dat is niet onlogisch, want ons lichaam maakt automatisch reserves aan voor zware tijden. Die komen alleen nooit, omdat we ons doorgaans te weinig fysiek inspannen.

Ben jij geen model? Niet gevreesd!

We hebben niet allemaal een zogenaamd ideaal figuur zoals modellen hebben. Als je het goed beschouwt, zijn dit afwijkende mensen met te lange benen en een te dun lichaam.

Adverteren bij Daisycon

Een ideaalplaatje wordt je continue aangepraat

Vergeet niet dat als je jezelf bekijkt, je jezelf al snel te dik vindt! Zeker ten opzichte van die vreemde, door ons allemaal opgelegde norm van slanke modellen. En schoonheidsblaadjes worden ook niet gemaakt om je prettig met jezelf te voelen. Alles is erop gericht dat jij denkt dat je je schoonheid moet verbeteren. Zo worden tenminste producten verkocht. Daarom; lees niet teveel modebladen en kijk niet teveel TV-reclames die je van alles aanpraten. Probeer blij met jezelf te zijn!

Dik zijn verschilt per mens

Per mens kan het ontzettend verschillen wanneer je te dik bent. Meestal voel je jezelf te dik als jij vindt dat je figuur niet meer past bij jezelf. Een vetrolletje is helemaal niet erg. Het gaat eigenlijk altijd om de verhoudingen van het lichaam. Die bepalen of je snel slank of dik oogt. Lengte van de benen in verhouding tot de romp, de houding van de schouders bepalen je silhouet. En soms verschilt het zelfs per dag hoe je je voelt. De ene dag ben je fit, de andere dag een uitgezakte slome duikelaar. Dat geeft niet!Lees meer over dit onderwerp: Gezond afvallen - Gezond afslanken - Gezond eten - Gezonde voeding