Snel afslanken!


Home
Waarom afslanken?
Ben ik te dik?
Hoe val ik snel af?
Hoe blijf ik slank?
Meer informatie
Sitemap
Disclaimer


Snel afslanken!

Hoe val ik snel gezond af?

De beste manier om snel af te slanken

De auteur van deze site heeft - uit eigen ervaring! - vijf eenvoudige stappen bedacht om op een verstandige en gezonde wijze af te vallen. Niet snelheid, maar duurzaamheid is het thema. Hoe zorg je dat je naar een leef- en voedingspatroon toegaat dat je vervolgens de rest van je leven kan volhouden?

Adverteren bij Daisycon

Stap 1: Eet gevarieerd maar met mate!
Eet alles maar let op de calorieen. Voor een man ongeveer 2500 kCal per dag nodig, voor een vrouw ongeveer 2000 kCal per dag. Meer eten is langzamerhand aankomen, minder eten is ongezond!
Stap 2: Eet altijd!
Heel eenvoudig; zet op tijd je maag aan. Start de dag gelijk met een ontbijt! En eet elke paar uur een bescheiden normale hoeveelheid voedsel, bij voorkeur vijf keer per dag. Let bij het eten nog op het volgende; ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een zwerver. Des te later op de dag, des te minder je verbrandt. Eet na 7 uur 's-avonds niets meer.
Stap 3: Slaap genoeg!
Slapen is prima, dan verbrand je meer dan dat je voor de TV zit.
Stap 4: Drink veel water!

Maar drink wel veel water en dergelijke; dat vult en spoelt lekker door.

Stap 5: Volg je passies!

Ergens gedreven mee bezig zijn of plezier maken laat je lichaam veel energie verbranden! Daarom, doe wat je leuk vindt!Lees meer over dit onderwerp: Gezond afvallen - Gezond afslanken - Gezond eten - Gezonde voeding